Jouluun valmistautumista
Siis mitä ihmettä, nyt on jo 3.12. eli joulukuu! Ja mä kun ajattelin, et äitiyslomalla on hyvin aikaa laittaa ja valmistella joulua. No, eipä kerennyt. :D Tai ei vaan saanut aikaseks.

Nämä kolme sydänkoristetta ja alemmassa kuvassa oleva koriste on ostettu viime vuonna joulun jälkeen alennuksesta. Silloin on hyvä miettiä aina seuraavia jouluja, se kun tulee aina joka vuosi uudestaan ;) 


Nyt kun vauva on konkreettisesti tossa vieressä, niin tuntuu että ei yhtään ehtis tehdä mitään. Vaikka vastasyntyneet nukkuukin sen 16-20h vuorokaudessa. Täytyy vaan itekkin koittaa levätä myös päivällä..
No, saatiin me vähän laitettua jo joulua, kaupasta käytiin ostamassa muutama joulukoriste. Niitä oli entuudestaan meillä yllättävän vähän, kun on tottunut ennen sisustamaan vaan max. 60 neliöistä kotia.

Tykkään paljon tehdä koristeita itse, värjäillä käpyjä ja kuusenoksia yms, mutta on se kiva että on muutama monivuotinenkin koriste. Voi olla että muutaman vuoden päästä ei paljoa enää ehdi koristeita tekemään. :D


Tän tontun löysin muistaakseni puuliiteristä, edellisten omistajien vanha. En tiedä kuka on tehnyt, mutta jotenkin tosi symppis! Pääs jouluks meidän takan päälle :) 

Kommentit

Lähetä kommentti